Latest Posts

AKTUALNOSTIPUTOVANJA, IZLETI, PROJEKTI

Papuk i ja

198Pregleda

Petak je ujutro spremam se za školu sretan sam jer sam znao da neću imati sedam sati nego pet, ali zašto sam imao samo pet sati? Zato što sam išao na Papuk, a sada ću vam reći kako mi je bilo na Papuku. U petak oko dva sata u prtljažniku je sve bilo spremno i krenusmo na Papuk. Kada smo stigli na Papuk oko četiri sata odmah smo se počeli igrati.

U18:00 sati igraju Hajduk vs Dinamo. Tata, brat, naš prijatelj i ja sjedamo u kuću i gledamo utakmicu. Utakmica je završila neriješenim rezultatom. Nakon utakmice brat i ja se idemo kupati u Jacuzziju (naravno Jacuzzi je u kući). Nakon toga tuširanje i spavanje, sutra je novi dan. Sutra ujutro buđenje, higijena. Za doručak kako se kaže: “Tko šta ulovi”. Prije ručka mi djeca smo s mamama prošetali i vidjeli nekoliko zanimljivih gljiva – nismo ih ubrali što je sigurno, sigurno je.

Za ručak Sarma i pečeno pile nakon ručka igra cijeli dan do večere nakon večere opet kupanac u Jacuzziju. Tuširanje i spavanje sutra se ide za Višnjevac jer sam imao utakmicu. Ujutro buđenje spakirali samo stvari, naš prijatelj je došao iza na terasu, pozdravili smo se s njim i krenuli. Stigli smo u Višnjevac. Utakmica je završila otiši smo u McDonald’s zatim smo otišli u kino pa u Portanovi u igraonicu i krenuli smo kući za Županju. Moj odličan vikend je završio.

Odgovori