Latest Posts

MOJA ŠKOLICA I OKO NJE

Kad se male ruke slože

Vijenac
820Pregleda

Učiteljica Dorijana Škoro, razrednica 6.a razreda odlučila je sa svojim razredom ovo ludo vrijeme pandemije raspršiti božićnim ugođajem, toplinom zajedništva i dječje radosti.

U četvrtak 26.11. u školi moj razred (6.a) i ja smo odlučili početi uređivati našu učionicu za Božić! Nakon nastave učenici (Emma Martinović, Marin Vukojević, Jelena Dedić, Ivano Mamić, Ivan Mišković, Lana Pavlović) i ja (Katarina Dabić) smo se okupili i dobili materijale za izradu. Dok smo radili, ogladnili smo, pa smo si nabavili svakakvih pića, grickalica i nastavili uživati.

Vrijedni šestaši

Par dana prije toga razrednica 6.a je stavila lampice i ukrase iznad ploče!

Poslije škole smo čekali razrednicu da dođe i objasni što izrađujemo. Znali smo puno puta pogriješiti, no sve smo uspjeli iskoristiti! Ovako je prošao taj dan:

Puštali smo si pjesme, družili se i zabavljali.

Prvo smo izrezivali svoje ruke, koje je razrednica zatražila da nacrtamo na papir da ona može to precrtati na tvrdi papir u dvije vrste zelene boje. Na rukama su pisala imena i prezimena s jedne strane, a s druge stranice lijepom srebrnom i zlatnom bojom ljepše napisana. Od toga smo Lana Pavlović i ja  izradile vijenac koji je razrednica nalijepila na vrata!

Nakon vijenca, Lana Pavlović, Marin Vukojević i ja crtali smo kamin, razrednica je donijela sve pripremljeno samo smo morali crtati markerom ‘cigle’. Zalijepili smo ga ispod ploče, odmah nam je bilo toplije oko srca. Već je razred izgledao drugačije, no to nije sve!

Emma Martinović i razrednica su ukrašavale vanjski dio vrata, oblijepile su ga plavim papirom te je razrednica izrezala tekst ‘LET IT SNOW’ i napravila glavu od snjegovića! Nadam se da će nam se želja ispuniti i da će biti puuuno snijega! 

Nakon toga svega smo odgovorno Ivano Mamić i ja pomeli i pospremili razred, da čistačice imaju malo odmora ?.

Osjećali smo se ponosno i sretno uz toliki trud učionicu smo učinili predivnom!

Nama ti ukrasi nisu dovoljni pa smo napravili još ukrasa, ali to jedan drugi dan!

Posao je uspješno odrađen uz veliku volju, trud i sreću!

Naš razred će biti najbolji!

“Kad se male ruke slože sve se može!”

Odgovori