Latest Posts

USPJEŠNI UČENICI

Zapisano u zvijezdama

Zvjezdani šapat stihova
594Pregleda

U ovom neizvjesnom, nesigurnom i zbunjujućem vremenu, mali pjesnici koji su pokretačka snaga literarnih susreta, iznova su nas nesebično uveli u svoj svijet i uz ritam slavonske jeseni stvorili oazu jednog drugačijeg svijeta od onoga u kojemu trenutno živimo. Malo se “hvalimo” svojim nagrađenim pjesmama u natječaju Malih pjesnika Slavonije i Baranje. Zahvaljujemo mentorici, profesorici Renati Krsnik na poticaju za rad.

Ovo smo mi, nagrađeni, a naše pjesme pročitajte u literarnom kutku.

“Jako sam sretna što sam osvojila priznanje, te što je moja pjesma također izabrana. Ovo mi je uljepšalo raspoloženje unatoč ovakvoj situaciji!” Andrea Klaić
“Znajući da je i moja pjesma jedna od objavljenih u zbirci “Zvjezdani šapat stihova”, osjećala sam se sretno i zadovoljno povodom toga. Također, drago mi je što je i ove godine održan susret unatoč cijeloj ovoj situaciji.”
Mihaela Gudeljević
“Sretna sam i ponosna na svoju prvu nagrađenu pjesmicu…Hvala i nadam se da će ih biti još!”
Ana Orosz
“Jako sam sretna što sam i ove godine imala priliku sudjelovati na Susretu malih pjesnika Slavonije i Baranje. Nažalost, susret se nije mogao održati zbog ove situacije s korona virusom, ali smo ga ipak na neki način uspjeli obilježiti.”
Nina Žuljić

Odgovori